Zelf een website maken in 6 eenvoudige stappen

30 jul 2021

Op het moment dat je als zzp-er aan de slag wilt, heb je een website nodig. Puur om vindbaar te zijn en naamsbekendheid te vergaren. Echter hebben veel zzp-ers zonder technische kennis dan al vaak snel het idee dat hier heel veel tijd in gaat zitten. En dat het bovendien erg moeilijk is om er iets moois van te maken. In de praktijk blijkt niets minder waar te zijn. Zelf een website maken is met een sitebuilder zo gedaan. 

Hoe werkt de website builder van Siteklik? 

Met de website builder doorloop je dus een aantal stappen om zelf een website maken mogelijk te maken. Het gaat hierbij om de volgende stappen: 

 1. Branche selecteren:
  In welke branche ben je als zzp-er actief of wil je actief gaan zijn? Met enkele klikken is deze stap voltooid. 
 2. Bedrijfsgegevens invullen:
  Vervolgens vul je de bedrijfsgegevens in. Ook dit is een stap die je binnen no-time voltooid.  
 3. Contactgegevens opgeven:
  Met de contactgegevens kunnen eventuele bezoekers van je website jou heel snel bereiken. 
 4. Logo uploaden:
  Door middel van het uploaden van je logo zorg je voor een herkenbare website. Het is een belangrijke stap met betrekking tot branding. 
 5. Gewenste pagina’s kiezen:
  Vervolgens kies je heel simpel de gewenste pagina’s uit waaruit jouw website moet bestaan. Denk bijvoorbeeld aan een ‘Diensten’ en/of een ‘Over Ons’ pagina. 
 6. Kleuren en uiterlijk bepalen:
  Tot slot bepaal je in de laatste stap hoe jouw website eruit komt te zien qua uiterlijk en bijbehorende kleuren. Ook dit doe je middels een aantal simpele klikken op de knop. 

Al met al gaat het doorlopen van deze stappen je nog geen 5 minuten kosten. Vervolgens doet de website builder de rest van het werk. Jouw website is bijvoorbeeld gevuld met tekst, foto’s en allerlei overige illustraties. Bovendien is het mogelijk om direct live te gaan. Uiteraard is er daarbij wel nog altijd de optie om de teksten en de foto’s aan te passen. Uiteindelijk is het namelijk wel zo handig om dit zo persoonlijk mogelijk te houden. 

Als laatste blijft alleen nog het koppelen van je zelf gekozen domeinnaam over. Zo zie je maar dat het zelfs voor een zzp-er zonder specifieke technische kennis heel simpel is om een website live te krijgen. Zelf een website maken via de website builder is dan ook zeker de moeite waard om te overwegen. 

Maak zelf een website

Heb je recentelijk dus besloten om zelf als zzp-er aan de slag te gaan? En wil je graag een mooie website hebben om je producten en/of diensten op aan te bieden? Dan is zelf een website maken via onze speciale website builder een zeer verstandige keuze. Meld je nu aan voor een gratis proefperiode. Daarin ondervind je geheel vrijblijvend waarom deze website builder momenteel zo populair is. 

Voor je het weet, is jouw eigen gloednieuwe website al live. Het leven als een succesvolle zzp-er gaat dan pas echt beginnen. Meld je nu aan en ontdek direct wat er mogelijk is!

Begin vandaag nog met Siteklik

Met enkele simpele stappen maak je eenvoudig een website voor jouw bedrijf

Deze artikelen vind je wellicht ook interessant:

Website termen die je moet kennen

Website termen die je moet kennen

Ga je zelf een website maken, dan is het goed om te weten wat de belangrijkste website termen betekenen. Om jou hierbij te helpen heeft Siteklik een lijst gemaakt met daarin de belangrijkste website termen, zo ben jij volledig voorbereid om een professionele website...