Overstappen naar Siteklik

Jouw website overzetten naar Siteklik is heel eenvoudig. Je hoeft er namelijk niets voor te doen. Siteklik maakt alles helemaal in orde! Laat hieronder je gegevens achter dan nemen wij contact met je op.

Meer dan 300 ondernemers gingen je voor

Laat je overtuigen door de ervaringen van andere ondernemers en ga direct aan de slag.

“Ik was al enige tijd op zoek naar een aanbieder waar ikzelf eenvoudig en snel een website kon maken. Siteklik bracht hierin uitkomst. Het is niet alleen heel eenvoudig op te zetten, maar ook alle teksten en foto’s stonden direct klaar. Echt helemaal goud!”

Rick

Ondernemer, Civiele techniek

“Afgelopen jaar begonnen als ondernemer en daar hoort natuurlijk een website bij. Ik heb verschillende webbuilders bekeken. Uiteindelijk voor Siteklik gekozen omdat het een Nederlands bedrijf is waar alle content al voor je is geschreven en dat scheelt echt veel tijd!”

Kevin

Ondernemer, Financiën

“Na een aantal jaar een gratis site te hebben gehad toch besloten om een professionele site te gaan gebruiken. Dankzij de eenvoud van Siteklik was ik binnen een kwartier klaar met het overzetten van mijn oude teksten en foto’s naar de nieuwe website. Ik zal Siteklik ook zeker aanraden!”

Suzanne

ZZP-er, Zorg